Bugün Genç Başkan Oğuz KARAMAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramının 90. Yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Erzin 75. Yıl ılköğretim Okulu  Müdürü Abdulkadir HAYTA , öğretmenler ve 4 Kişilik öğrenci grubu  Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

öğrencileri Belediye Başkan Vekili Recep ÇIRAK başkanık makamında kabul etti.  Belediye Başkanı Oğuz KARAMAN’a Günün Başkanı olarak makamını devretti. Genç Belediye Başkanı  İlçede yapacağı icraatlerden bahsederek, Erzin’mizin çözüm bekleyen tüm sorularını çözmekte iddialı olduğunu açıkladı. Daha sonra öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Recep ÇIRAK öğrencilere günün anısına hediye takdiminden sonra öğretmen ve öğrenci grubu teşekkür ederek belediyemizden ayrıldılar.