Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümü törenleri 10 Nisan 2010 Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında çoşkuyla kutlandı.
Atatürk anıtına saat 10:00 da çelenk koyma, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Törende İlçe Kaymakamımız sayın İlhan ABAY’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra, öğrenciler şiirler okuyarak, Halk eğitim Merkezinin tertip ettiği halk oyunları gösterilerinin ardından,  Polis haftası dolayısıyla gerçekleştirilen şiir yarışmasında başlarılara öğrencilere hediyeleri İlçe Kaymakamımız Sayın ilhan ABAY, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Fuat BOZKURT tarafından verilerek tören sona erdi.

Törenin ardından tebriklerin kabulu için İlçe Eminyet Müdürlüğüne geçildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tertip edilen eğlence programına Halkımızın büyük ilgisini toplayan Bilal GöREGEN gelerek yapmış olduğu program ile misafirlere çoşkulu anlar yaşattı.

Önceki İçerikSöz Verdik Olmaz Denilenleri Yapıyoruz.
Sonraki İçerikLütfi AKI