Söz Verdik Olmaz Denilenleri Yapıyoruz.

ERZİN’İNİMİZİN   KANALİZASYON  ŞEBEKESİNİN PROJE İHALESİ YAPILIYOR.

Erzin Belediye Meclisince alınan karar gereğince Erzin’in Kanalizasyon Şebekesi yapımı için İller Bankasına verilen yetki sonucunda kanalizasyon ihalesini İller Bankası yapıyor.

Erzin İlçe Kanalizasyon şebekesi kesin projesinin hizmet alımı işi ihalesi 4734 sayılı kamu ihale kanunu uyarınca 27 Nisan 2010 tarihinde saat 10:00 da Adana-İller Bankası 8. Bölge Müdürlüğünde yapılacaktır.

Bu projemizin gerçekleşmesinde bizlere destek olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN’e, Bayındırlık Bakanımız Sayın Mustafa DEMİR’e, Bölge Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr.Mustafa ÖZTÜRK’e İller Bankası Genel Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürlüğü yetkililerine, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Sayın Mehmet AKKAŞ’a, Belediye Meclis Üyelerimize, çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve Erzin Halkı adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Halkımıza söz verdiğimiz ERZİN’imiz için gerekli olan tüm projelerin resmi adımlarını attık. Bizi oyalayan hal, otogar, mezbahane yapımı ve  meydan düzenlemesi için mülk sahiplerinin açtıkları dava sonucunu beklemektir.

Dava açılmamış olsa idi şu an tüm projelerimiz bitme aşamasında olacaktı. Ama sabırlıyız, başladık ve bitireceğiz.

Çalışmalarımıza şahit olun. Erzin’imizi hak ettiği yere getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz.