Türk Polis Teşkilatı 165 Yaşında

Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kutlama programları çerçevesinde 08.04.2010 tarihinde Erzin İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat BOZKURT ve beraberindeki bir grup Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Polis Teşkilatımızın 165. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile sayın Emniyet Müdürü şahsında, Erzinde, Hatayda ve tüm Türkiyede görev yapan polislermize görevlerinde başarılar dilerken, şehit Polislerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum. Polisimiz toplumsal yaşamımızda toplumun huzuru için çalışan kuruluşlarımızdandır. Onlara herzaman ihtiyacımız vardır. Tüm Polis Teşkilatımıza daha nice sağlıklı ve başarılı çalışmalar diliyor, her zaman yanınızda olacağım diyerek saygılar sunuyorum.” dedi.