18 Mart Çanakkale şehitlerinin Anma Töreni Yapıldı

18 Mart Çanakkale şehitlerini Anma Töreni Cümhuriyet Meydanında İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan ABAY, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Garnizon Komutanımız Sayın  J.Kd.üsteğmen Cafer GÜNEŞ, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum örgütleri ve halkımızın katılımıyla yapıldı. Tören Atatürk anıtına çelenklerin konulması ,saygı duruşu ve ıstiklal Marşının okunması ile başladı.

Ardından Anadolu lisesinde düzenlene anma programında günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı  İlçe Garnizon Komutanı J.Kd.üsteğmen yaptı. öğretmen ve öğrenciler günü anlam ve önemine dair konuşma ve şiirler slâyt gösterileri yapılarak program sona erdi.

Önceki İçerikAli AÇIKGÖZ
Sonraki İçerikHüseyin Ahmet KÖSE