Tiyatro Gösterileri ilgiyle izlendi.

Belediyemizin Organize ettiği Osman CAVCI ve Metin YILDIRIM tiyatrosu belediye düğün salonumuzda yoğun ilgiyle izlendi.

Osman CAVCI ve Metin YILDIRIM’ın hazırlayayıp sunduğu öğrencilere ” Hansel ve Gratel”  masal oyunu gündüz 2 seans olarak ve büyüklere “Hadi Hayırlı Traşlar” kabare komedi  tiyatro etkinliği tüm halkımıza ücretsiz olarak sergilendi.

08 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Akşam sergilenen tiyatro etkinliğinde konuşma Yapan Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK ” öncelikle   siz sevgili hanımefendiler ve onların nezdinde tüm misafirler. Hoş geldiniz. Hepimizin bildiği gibi bu gün kadınlarımız için çok özel ve önemli bir gün.  Bizde siz kadınlarımızın bu gününü daha anlamlı bir hale getirmek için Değerli Tiyatro Sanatçılarımızı huzurlarınıza getirdik.

Bu gününüze küçücük bir katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Ve bundan böyle özel günlerimizde etkinliklerimiz, devam edecektir.

Eşit, adaletli, hayatı birlikte paylaşacağımız bir dünya dileğiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutlar, Yüzünüzden Gülücükler,  Yüreklerinizden Sevgi,  Ellerinizden şefkat,  Eksik olmasın. Teşekkür eder hepinize iyi seyirler dilerim. ” dedi.