Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Alışveriş Merkezi Açılışını yaptı.

Adnan Akıl ‘ın sahibi olduğu Akıllı alışveriş merkezi şükrü paşa Caddesi içme yolu kavşağında kalabalık davetlinin katılımıyla hizmete açıldı.

Akıllı alışveriş merkezinin açılı törenine Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nizamettin Vural, Mehmet Vural,  Erzin Emniyet Müdürü A. Fuat Bozkurt, AKP Erzin İlçe Başkanı Mehmet AKKAŞ, Erzin Belediyespor başkanı Abdullah Yakar, Belediye Eski Başkan yardımcısı şükrü özgür, eski ilçe müftüsü Emin Enes, AKP belediye meclis üyesi Recep çırak, DP Erzin ilçe başkanı ömer çelen ve vatandaşlar iştirak ettiler.

Belediye başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açılış konuşmasında  ”Alış veriş merkezi sahibi Adnan kardeşime bu güzel alış veriş merkezini ilçemize kazandırdığı için kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını dilerken bol kazançlar olsun ve yerli sermayenin Erzin de kalması çok güzel, vatandaşlarımızın yaptığı alışveriş paraları dışarıya gitmemiş olacaktır. Belediye Başkanı olarak Erzinimize yatırım yapan ve yapacak olan herkesin yanında olduğumu bilmelerini isterim.”dedi.