8 Ocak ılköğretim Okuluna Ait Kermes Açılışını Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK Yaptı.

8 Ocak ılköğretim Okulunun Kermes açılışında Belediye Başkanınımız Kasım şimşek şunları dile getirdi;ülkemizin,Erzin’imizin gelişmesi ve kalkınması için birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Hep birlikte el ele vererek ilçemizin kalkınması için uğraşacağız. Kermesimiz ilçemize ve okulumuza hayırlı olsun dedi.

8 Ocak ılköğretim Okulu Müdürü Cuma Ali Demirbaş ise;her okulun olduğu gibi bizim okulumuzun da bazı ihtiyaçları bulunmaktadır.Burada elde edeceğimiz gelirle okulumuz öğrencilerinin görsel eğitiminde kullanılmak üzere Teknolojik Donanım  araç ve  gereçlerini  alacağız dedi.

8 Ocak ılköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Nermin Danış kermesle ilgili şunları söyledi;okulumuzun ve sınıflarımızın bir çok eksikleri bulunmaktadır.öğrencilerimizin ailelerinden yapmalarını istediğimiz Erzin’imize has ev yapımı yiyeceklerimizi halkımızın hizmetine sunmaktan gurur duymaktayız.Kermesimiz 5 gün boyunca açık kalacak.Buradan elde edeceğimiz gelirle öğrencilerimize daha iyi eğitim almaları için Teknolojik araç gereçler alacağız.ınsanlarımızın kermesimize uğramalarını ve katkıda bulunmalarını rica ediyorum dedi.