İl İdare Toplantısı Erzin’de Yapıldı

İl İdare şube Başkanları Toplantısı Erzin Kaymakamlığı ve Belediyemizin Organizesi ile Belediye Düğün Salonumuzda yapıldı.

Toplantı Sayın Valimiz Celalettin LEKESİZ, Erzin Kaymakamı İlhan ABAY, Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK, ıl şube Müdürleri,İlçe şube Müdürleri, İlçe Siyasi Parti Başkanları ve  Sivil Toplum örgütleri, Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Valimiz Sayın Celalettin LEKESİZ’in Yönettiği ıl ıdare şube Başkanları toplantısında, tüm il şube müdürleri sunum ve konuşmalarını yaparak, Erzin için yapılmış ve yapılması gerekli konuları karşılıklı görüşüldü. Erzinimizin ihtiyacı olan konular ele alanırak , ıl şube müdürlerininde gerekli açıklamaları yaparak, ilçe ile ilgili notlarını aldılar.

Sayın Valimiz tüm konularla yakınen ilgilindi. Toplantı sonunda organizasyon için Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm katılcılara teşekkür etti. Daha sonra Belediyemiz içme tesislerinde yemekverildikten sonra ilçemizden ayrıldılar.