Kızılay’a Kan Bağış Kampanyası Yapıldı.

Kızılay Genel Merkezenin düzenlemiş olduğu Kan Bağışı Kampanyasına destek için; Erzin’de 6 ıncısı İskenderun Kızılay şube Müdürlüğünün ve Belediyemizin ortaklaşa katkılarıyla yapılmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Kan Bağış Kampanyasına yaptığı açıklamada “Saygı değer halkımız her zaman olduğu gibi yine büyük bir duyarlılık göstererek Kızılay’a toplam 108 ünite kan bağışında bulunmuşlardır. Böylesi Güzel bir Kampanyaya destek veren Erzinli vadanlaşrımızla gurur duyuyoruz. Erzin’li Vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Kampanyaya destek veren ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken, bir başka Kan Bağışı Kampanyasında yeniden buluşmayı diliyorum.” dedi.

İskenderun Kızılay Kan Merkezi yetkilileri ise Erzin Belediyesinin ve Erzin Halkının kan ihtiyaçlarının önemli bir kısmının karşılanmasında her zaman destek olduklarını ve bundan dolayı çok menun olduklarını söylediler.