Çanakkale 1915 Seddülbahir Gezici Müzesi Erzin’de.

Çanakkale 1915 Seddülbahir Gezici Müzesi Bugün Belediye Düğün Salonumuzda halkımızın ziyaretine açılmıştır.

Çanakkale Müzesi Genel Koordinatörü, TRT Belgesel Daire Başkanı Emekli Cengiz YüRüKASLAN’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Gezici Müzenin açılışını yapmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açılış konuşmasında ” Belediyemizin Bu Kültür Hizmetinin tüm halkımıza geçmişten geleceğe  ışık tutacak tarihi bir gezi olmasını diliyor, Gezici Müze ekibine teşekkür ediyor, Erzinimize hayırlı olsun. ” dedi.

Çanakkale 1915 Seddülbahir Gezici Müzesine ait sergiyi 22-23-24 şubat  tarihlerinde saat sabah 09 ile akşam 20’ye kadar tüm halkımız ücretsiz olarak ziyaret edebilecektir.