Mahalle Muhtarlarımız Başkanımızı Ziyaret Ettiler

15.02.2010 günü Mahalle Muhtarlarımız Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Muhtarlarımız Mahalleleri ile ilgili sorun ve isteklerini Belediye Başkanımıza sunarak , Yeni Celp Dönemi Askere gidecek gençlerimiz için ortak bir karar alarak Belediye düğün salonunda bir eğlence tertip edeceklerini söylediler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Tüm askere gidecek gençlerimizi bir araya getirerek birlik ve kaynaşma içerisinde gülerek eğlenerek onları uğurlamaktan büyük mutluluk duyacağını ” söyledi.

Ayrıca İlçemizin tüm sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız sorunların çözümü için her zaman sizlerle birlikte olacağız dedi.