Gezelim Görelim Erzin’e Geldi

11.02.2010 günü TRT’nin büyük ilgiyle izlenen Programı “Gezelim Görelim” program ekibi ilçemize geldi. Yöremizin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla  yöresel yemeklerimizi ve doğal güzelliklerimizi görüntüleyerek, önümüzdeki ay içerisinde programın yayınlanacağını bildirdiler.

Başlamış ve Kızlarçayı Köyü Muhtarlıkları önderliğinde İçmeler Sifalı Sular bölgesinde halkımızın katılımıyla zengin yöresel yemeklerimiz  yapılarak ayrıca Halk Eğitim Merkezinin hazırladığı halk oyunları ekibiylede yöre oyunlarımız Gezelim Görelim ekibine sergilendi.

çekimler Esnasında Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ile yaptıkları röportajda “Erzin’imizin tanıtımına katkıda bulunacak olan bu program ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gezelim Görelim program ekibi şifalı Sular, Belediye Moteli, şahin Tepesi ve Ilıca Bölgesinden Görüntü ve bilgiler alarak ilçemizden ayrıldılar.