Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN Erzin’e Geldi

Hatay Milletvekilimiz ve Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN, Erzin gezisinde Belediyemizi de ziyaret etti. Aynı gün akşamı ıçme Tesislerimizde akşam yemeğini müteakip ilçemizden ayrıldı.

Belediyemiz ziyaretinde ise; Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’ten çalışmalarımız hakkında bilgi alan Bakan ERGİN “ Güzel İlçemiz Erzin’ in bütün sorunlarına çözüm üretmek adına üzerimize düşen her türlü görevi yapacağımızdan şüpheniz olmasın, Sayın Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’in geçtiğimiz günlerdeki Ankara ziyaretinde ilgili kurumlara sunduğu tüm projelerin takipçisiyiz, kanalizasyon işi için proje ihalesinin yapımına öncelik tanıyoruz, değerli Erzin’liler hiç merak etmesinler, bizler Ankara’da, Belediyemiz de burada hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.