İlçemize Kanalizasyon Yapımında Sevindirici Gelişmeler

İlçemizin en önemli sorunu olan kanalizasyon yapımı işinin ıller Bankası ile yapılan anlaşmalar neticesindeki ilk adımı olan proje yapımı en kısa sürede tamamlanacak.

“ Kanalizasyon şebeke Kesin Projesi ” işi için ıller Bankasından kredi kullanılmasına, işin maliyetinin % 75’inin ıller Bankasınca karşılanarak Belediyemiz tarafından sadece % 25’lik kısmına 3 yılda ödemek kaydıyla kredi alınmasına 18 Ocak 2010 Pazartesi günü yapılan Belediye Meclis Toplantımızda oy birliği ile karar verildi.

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK “ Sevgili Erzin Halkımıza söz verdiğimiz her şeyi yapacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ama şimdilik onlardan bizlere sabır göstermelerini ve Güvenmelerini bekliyorum. Nisan ayında portakallarımızın arkası arkasına çiçeklerini patlatması ve memleketimizin cennet kokularına bezenmesi gibi aynı şey hizmetlerimiz içinde gerçekleşecek. Hepsi ard arda değerli Erzin’lilerin hizmetine sunulacak” dedi.

Önceki İçerikMüjdat ÖZCAN
Sonraki İçerikFatih ÖZASLAN