Belediyemiz ışçileri ile Toplu İş Sözleşmesi Yapıldı.

Belediyemiz çalışanlarının tümüne Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK bir yemek vererek, işçilerimizin toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada ; “Sizlere ayrı ayrı hoş geldiniz der, saygılar sunarım. Bugün burada seçildiğimden bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen, Bundan sonrada desteklerini artırarak devam ettireceklerine inandığım siz çalışma arkadaşlarımla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım.Her zaman dediğim gibi ortak hedefimiz Erzinimizi hak ettiği yere getirmektir.
Bu gün geldiğimiz noktada Erzinimizle ilgili Kanalizasyon, Hal, Otogar, Mezbahane, Kapalı Pazar yeri, Meydan, Küçük Sanayi Sitesi gibi projelerin tamamının yapımı için adımlarımız süratle attık.

önümüzdeki yıllar yatırımlara başlama yıllarımız olacağından çok çalışmamız gerekecek. Onun için sizlere Güveniyorum. Biz sözümüzün her zaman arkasında olmaya devam edeceğiz.

15 yıl demiştim ama hedefi biraz daha yükselterek 25 yılda yapılmayanları 5 yılda Hükümetim ve sizler sayesinde yapacağız.  Belediyede şeffaflık devam edecek. Halkımız ne yaptığımızı, nerden ne kadar gelirimiz,  nereye ne kadar giderimiz olduğunu, görmeye devam edecektir.

Arkadaşlar birazdan imzalayacağımız Toplu iş Sözleşmemizi Sendika Başkanımız Abdi ATAÇ bey ve ışçi Baş Temsilcimiz Erdal Uyar ile birlikte sizlerinde fikirlerini alarak Aylık Maaşlarınıza imkanlarımız ölçüsünde % 15, Sosyal haklarınızda ise % 50 ye varan artış yaparak sonuçlandırdık.
şu ana kadar  7 aylık işçi maaşlarınızı, yine işçi ve memurlarımızın  her ay tahakkuk eden maaş ve sosyal haklarınızı düzenli ödedik. ödemeye de devam edeceğiz.

Bu gün ise işçilerimizin içerdeki sosyal hak alacaklarından yılbaşı harçlığı mahiyetinde her birinize 200-300 TL. civarında ödemede yapıyoruz.
Benim işçilerimin de aileleriyle birlikte dinlenmeye ihtiyaçları var.  O nedenle yıllardır olmasını istedikleri Cumartesi öğleden sonrayı önümüzdeki aydan itibaren tatil yaptık.

Bundan böyle başarıyla çalışan personellerimi  mutlak surette ayni veya nakdi yardımla ödüllendireceğim.  Benim için hepiniz kıymetlisiniz. Onun için aranızda gerektiği gibi çalışmayacak kişi olacağına inanmıyorum. Başarı bir yolculuktur. Bu yolda daha çok çalışarak bana destek olmaya devam edeceğinize inanıyor ve Güveniyorum. Başarının tadını sizlerde birlikte çıkaracağız. Sizlere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun
. ” dedi

Önceki İçerikTürker ÖZKAN