Erzin Belediyespor Süper Amatör Ligde Birinci Devreyi Lider Bitirdi

Erzin Belediyespor Süper Amatör ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından Karayılan Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerek 2 puan farkla 27 puanla lider oldu.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK, Meclis üyeleri, Spor Klüp Başkanı ve Yöneticileri, Erzin Belediyespor Futbolcuları, Vatadandaşlar ile  birlikte çarşıda tur atarak  liderliği kutladılar.

Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Erzin Belediyespor Klüp başkanına, Yöneticilerine, Antrenör ve Futbolculara başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek Furbolcuları altın ile ödüllendirdi.

Spor Klübü yönetici ve futbolcuları şampiyonluk sözü verdiler. Hedeflerinin 3 ncü lige çıkmak olduğunu belirtiler.

Önceki İçerikBilal GÜNEŞ
Sonraki İçerikAhmet KARADURMUŞ