Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Memur ve İşçileriyle Bayramlaştı.

2010 yılı için toplu iz sözleşmesi imzalandı. Belediye-ış Sendika şube Başkanı Abdi ATAÇ’ın da hazır bulunduğu toplantıda Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK “Maaşlara %15 zam yaptıklarını Cumartesi günü mesainin saat 1’e kadar olacağını duyurdu. 7 aylık süre içerisinde sizlerin sayesinde başarılı iş yaptıklarını bundan sonrada sizlerle birlikte daha çok başarıya imza atacaklarını söyledi. Kurban ikramiyesi olarak 250,00 TL hesaplarınıza yatırdıklarını imkanlar ölçüsünde ileriki günlerde ödemelere devam edeceğini söyledi. Kurban Bayramını Ailelerinizle mutlu ve huzurlu geçirmenizi dilerim.”dedi.

Sendika Başkanı Abdi ATAÇ yaptığı toplantıda bende üyelerimiz adına ve sendikamız adına yapmış olduğunuz bu iyileştirmelerden dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum dedi.