Erzin Meslek Yüksekokulu Açıldı.

Mustafa Kemal üniversitesi ile Erzin Belediyesi Arasında Erzin’e 3 Bölümden oluşan Meslek Yüksekokulu protokolü bugün imzalandı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen çelenk koyma töreninde  MKü Rektörü Prof.Dr.şerefettin CANDA , Belediye Başkanımız Sayın Kasım şimşek, MKü Dekanları ve öğretim üyeleri ile Aziz şehitlere 1 dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okunarak günün anlamına hitaben Prof.Dr. şerefettin CANDA bir konuşma yaptı.

Daha sonra Belediyemiz şifalı Sular Tesisine geçilerek Belediyemizin Mustafa Kemal üniversitesine 10 yıllığına ücretsiz olarak verdiği 2 katı bitmiş 3 katlı binanın 2 katınında anahtar teslimi yapımı tamamlanarak verilemsinin Protokolu Sayın Rektörümüz Prof. Dr. şerefettin CANDA, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’le imzaladılar.

Bu törene Erzin Kaymakamımız İlhan ABAY, Garnizon Komutanımız J.Kd.üsteğmen Cafer GÜNEŞ , İlçe Emniyet Müdür Vekilimiz Ahmet Seyit KARAKUZU, Belediye Meclis üyelerimiz ve Belediye çalışanlarımız katıldılar.

Bundan sonra Mustafa Kemal üniversitesi Senato Toplantısını yaptılar. Okul binasında yapılan incelemelerde okul binasını çok beğendiklerini söyleyerek Erzin Belediyesinin Eğitime bu denli destek vermesi ilimizde bir ilktir dediler. Eğitime önümüzdeki günlerde resmen Erzin’de başlanacığını duyurarak  ilçemizden ayrıldılar.

Önceki İçerikFatma DÖNEN
Sonraki İçerikMüserret GÜR