2009-2010 Eğitim-Öğretim Haftası Ziyareti

2009-2010 Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Muzaffer Tuğsavul ılköğretim Okul Müdürümüz Safa ERGAN, öğretmenlerimiz  Hayriye ÖZSOY, Sevil DOğAN ve öğrencilerimiz Büşra AKPINAR, Ferdi CAN, Belediyemizi  ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımızın rahatsız olması nedeniyle öğretmen ve öğrencilerimizi Belediye Başkan Yardımcılarımız Nizamettin VURAL ve Mehmet VURAL karşıladılar, öğretmen ve öğrencilerimizin istek ve önerilerini dikkatle dinlediler, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okullarında Beyaz Tahta ve Fotokopi makinasına ihtiyaçları olduklarını Belediyemizin bu komuda destek olmasını  istediler.

Başkan Yardımcılarımız tüm okullarımızın istekleriyle yakinen ilgilendiklerini imkanlar ölçüsünde yerine getirme gayreti içinde olduklarını söylediler. Ama beyaz tahta ve fotokopi ihtiyaçlarının karşılanması için çaba çerisinde olacaklarını söylediler.

Daha sonra öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimiz  karşılıklı başarı dileklerinde bulunarak Belediyeden ayrıldılar.

Önceki İçerikBelediyemizden Asfalt Hamlesi
Sonraki İçerikZiya CENGİZ