Çocuklarımıza Park, Spor Yapanlara Kondisyon Aletleri

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde çocuklarımıza en güzel bayram hediyesi olan parkların ve çocuk oyun alanlarımızın tamamı kullanılır hale getirildi.

özellikle Mahmutlu Mahallesinin alt tarafındaki bölge ile ısalı Mahallesi Trafo Sokakta yeni yaptığımız parklar çocuklarımızdan büyük beğeni topladı.

Yine İlçemizde yoğun talepler üzerine hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan bir ilki gerçekleştirerek 7 ayrı bölgeye ve bazı parklarımızın içerisine açık hava spor aletleri yerleştirdik.

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK konu ile ilgili yaptığı açıklamada “  Hem çocuklarımıza hem de spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza bu hizmetlerimizin çok daha güzellerini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki İçerikMehmet ÖZSOY
Sonraki İçerikBelediyemizden Asfalt Hamlesi