Belediyemizden Asfalt Hamlesi

İlçemiz genelindeki bozulan asfalt yollarımız ile Devlet Hastanesi, İçmeler ve şahin Tepesi Yolları ile Yaylalarımızın yolları asfaltlandı.

Osmaniye Belediyesi ve Karayollarından alınan sıcak karışım asfaltlar ile İlçemizin tüm bölgelerinde ve Yaylalarımızın yollarında tam anlamıyla mükemmel bir çalışma ile tamirat işleri tamamlandı.

Malzemeleri Belediyemiz tarafından alınarak, Bahçelievler Mahallesinden başlamak üzere 2,5 km.lik İçmeler yolu, 1 km.lik şahin Tepesi yolu ve

Devlet Hastanesi güzergahının sathi kaplama asfalt yapım işleri tamamlandı.

Tamamı Belediyemiz imkanları ile yapılan bu işlerde Karayollarından teknik destek sağlandı.

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK konu ile ilgili yaptığı açıklamada “ Erzin Halkı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır, bu yaptığımız çalışmalar henüz daha bir sporcunun maç öncesi yaptığı ısınma hareketleri gibi. Bekleyin ve bizi maça başladığımız anda görün, değerli Erzin’li hemşehrilerim ile birlikte çok güzel icraatlara imza atacağız” dedi.