Kardeşşehirden Belediyemize Ziyaret

Kardeşşehrimiz Almanya’nın Freiberg şehrinden gelen Türk-Alman Kültür Cemiyeti Başkanı Sayın Sami ALTINIşIK ve eşi , Cemiyet üyeleri Recep ÖZTÜRK ve eşi Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Türk-Alman Kültür Cemiyet Başkanı Sami ALTINIşIK yaptığı açıklamada ;Freiberg Belediye Başkanı Dirk Schaible ve dostlarımızın iyi dilek mesajlarını getirdiklerini Ekim ayında Erzin’e 60 kişilik bir grubun geleceğini belirtti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada; bu ziyaretten dolayı çok menmun olduğunu Ekim ayında Freiberg’den gelecek delegasyonu heyecanla beklediklerini belirtti.

Önceki İçerikYılmaz GÜNOK
Sonraki İçerikHacı Hüseyin ÖKTEM