MKÜ Rektörü Erzin Meslek Yüksekokulunda incelemelerde Bulundu.

Mustafa Kemal üniversitesi Rektörü Prof.Dr. şerefettin M. CANDA 22 Ağustos 2008 Cumartesi günü üniversitenin akademisyen heyeti ile  Erzin’e gelerek Erzin Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundu.

Prof Dr. şerefettin CANDA yaptığı açıklamada ” Erzin Meslek Yüksekokulumuz Elektronik Teknolojisi, Metalurji Turunçgil Tarımı ve ışleme Teknolojisi olmak üzere 3 bölüm olarak açılmış olup şu an 60-65 öğrencinin ilk yerleştirmeyle yerleştiğini ek kontenjan ile sayının 100 e tamamlanacağını ” söyledi.

Belediye Başkan yardımcımız Nizamettin VURAL heyet ile birlikte çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Erzin Meslek Yüksekokulu, öğrencilere yurt olarak tahsisi düşünülen şifalı Sular Motelimiz ve şahin Tepesi tesilerimizde incelemelerde bulundular.

Önceki İçerikMustafa VURUŞKAN
Sonraki İçerikFatma KIZIL