Kan Bağış Kampanyası Yapıldı.

Kızılay Genel Merkezenin düzenlemiş olduğu Kan Bağışı Kampanyasına destek için;   Erzin’de 5 incisi İskenderun Kızılay şube Müdürlüğünün ve Belediyemizin ortaklaşa  katkılarıyla 27.07.2009 günü yapılmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Kan Bağış Kampanyasına katılarak, yaptığı açıklamada;

Saygı değer halkımız her zaman olduğu gibi  yine büyük bir duyarlılık göstererek Kızılay’a 6 saat gibi kısa bir zamanda toplam  133 ünite kan bağışında bulunmuşlardır. Böylesi Güzel bir Kampanyaya destek veren Erzinli vadanlaşrımızla gurur duyuyoruz. Erzin’li Vatandaşlarımız  her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Kampanyaya destek veren ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken,  bir başka Kan Bağışı Kampanyasında yeniden buluşmayı diliyorum dedi.

Önceki İçerikKurdo Mustafa KÜÇÜK
Sonraki İçerikGüler KAYA