Erzin Belediye Spor Kulübü Yöneticileri Belediye Başkanını Makamında ziyaret etti.

Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Yakar ve Yönetimi Kurulu üyeleri ile beraberinde kulübün yeni Teknik direktörü Hıdır öZDEMıR Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Erzin Belediye Spor kulüp başkanı Abdullah YAKAR yaptığı açıklamada ; ” Kulübe 1 yıllığına sözleşme imzaladıkları Hıdır öZDEMıR ile şampiyonluğu hedeflediklerini, Takım altyapısının olmadığını ve 2 genç altyapı takımı oluşturduklarını, Mevcut tesisisin bir an önce çimlenmesini, gençlerimizin kahve köşelerinden kurtararak spor ile gençleri kazanmak istediklerini, Alt yapı için ilköğretim okullarıyla ortaklaşa altyapıya gerekli ekibin hazırlanmasını planladıklarını ” belirtti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı görüşmede ; Klüp yöneticileri ve teknik ekibin yeni görevlerinde başarılı olmalarını dileyerek Erzin Belediye Spor kulübümüzün ve gençlerimizin her zaman yanında olacağız dedi.