Belediye Başkanımızın Almanya Ziyareti

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet VURAL Kardeşşehrimiz Almanya’nın Freiberg Belediye Başkanı Sayın Dirk SCHAıBLE’nin daveti üzerine 17-21/07/2009 tarihlerinde Freiberg’de bulundular.

Başkanımız yaptığı açıklamada “ Freiberg Belediyesinin düzenlemiş olduğu 35. Cadde Festivaline katıldıklarını, ziyaretimizle ilgili çok güzel bir proğramın hazırlandığını, kaldığımız süre içerisinde yararlı görüşmeler yaptıklarını, Kardeşşehir ilişkilerimizin daha iyi ilerlemesi için artık birlikte bazı projeler üzerinde çalışma ve görüşme yapmak için fikir birliğinde olduklarını ”söyledi.

Ziyaretimizde başta Belediye Başkanı Sayın Dirk SCHAıBLE olmak üzere çalışma arkadaşları Bernhard JOOS, Tatjana BREMER,  eski Belediye Başkanları Sayın Herbert SCHLAGENHAUF, Ralf-Maier Gaisser ve eşleri, Türk Alman Kültür Cemiyeti Başkanları Sayın  Waltraud LUTZ ve eşi Rehinhold LUTZ,  Sami ALTINIşIK ve eşi Seyhan ALTINIşIK, Cemiyet üyeleri Sayın Ursula FıNK ve eşi Conrad FıNK, Alim DOMURCUK ve eşi Suzan DOMURCUK, Recep ÖZTÜRK ve eşi Ayşe ÖZTÜRK, Adem ARSLAN ve eşi Seher ARSLAN, Mustafa SEVıNDıR ve eşi Nilüfer SEVıNDıR, Mustafa GüNBELE, Sedat BAYDAR, Selma ERSöZ, Mehmet şEHıT, Mehmet ÖZTÜRK, Hüseyin DOMURCUK, Murat METıN,  Erol ıbrahim DOMURCUK ve ismini sayamadığımız diğer Türk ve Alman Kardeşlerimiz bizlere evlerinde ve Freiberg’de çok yakın ilgi göstermelerinden ve misafirperverliklerinden son derece memnun kaldık.

Türk ve Alman dostluğunun sonsuza kadar sürmesi dileğiyle kardeşliğe katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz.