Erzin Belediyespor’da Olağanüstü Toplantı Yapıldı.

Erzin Belediyespor olağanüstü toplantısı Erzin Belediyespor lokalinde yapıldı.

Toplantı yoklamaların yapılması , Saygı duruşu ve ıstiklal marşının okunması ile başladı. Erzin Belediyespor Eski Kulüp Başkanı Osman şevket öZDEMıR kulübün mali durumu ve başarılarından söz ederek yeni seçilecek yeni yönetimin Erzin Belediyespor bayrağını daha ileriye götüreceklerini ve başarılar diledi.

Yapılan Seçimlerin ardından Yeni Yönetim ; Başkan Abdullah YAKAR, Başkan Yardımcısı Kemal ULU, Mali ışler Sorumlusu Av.Taner öZASLAN, Genel Sekreter ve Genel Kaptan Fatih Rüştü öZKARA olarak belirlenmiştir.

Yönetim Kurulu üyesi Fatih Rüştü öZKARA’nın verdiği önergelerle Kulübün Turuncu Yeşil olan renklerinin Turuncu Beyaz Olarak değiştirilmesi ve Yönetim Kurulunun 5 asil, 5 yedek üyeden 9 asil, 9 yedek üyeye çıkarılması oy birliği ile kabul edildi.

Yeni Başkan Abdullah YAKAR ; bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı eski yönetime teşekkür ederek Erzin Belediyespor bayrağını daha ileriye götüreceğiz. dedi.