19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ; Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde  çelenklerin konulmasıyla başladı.

Daha sonra şehir stadyumuna  geçilerek , İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı törene katılan öğrencilerin ve ilçeden gelen halkın bayramını kutladılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra  öğrencilerin şiirler okumasını takiben  tören geçişi yapıldı. Halk oyunları ve karma gösteri gurbu müzik eşliğinde gösteriler sundular. Erkekler ve Bayanlar koşusu yapılarak birincilere ödülleri  İlçe Kaymakamımız Sayın  İlhan ABAY tarafından verildi. öğrencilerin bayraklı final tablosu gösterisinin ardından gençlerin müzikli eğlenceleri ile tören sona erdi.

Önceki İçerikSelahattin GÖR
Sonraki İçerikÖmer EROL