Muhtarlar Mahalle Sorunlarını Anlattı

Erzin Belediyesi  Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlara akşam yemeği verdi.

Tüm Mahalle muhtarlarının katıldığı yemekli toplantıda muhtarlar mahallelerinin sorunlarını dile getirdiler.

Dört dönemdir ısalı muhtarılığını yapan Mehmet ARIKOğLU daha önceleri hiç böyle bir toplantı olmadığını dile getirerek başta Belediye Başkanı Kasım ŞİMŞEK olmak üzere belediye yetkililerine teşekkür etti.

Hürriyet Mahallesi Kadir KüRTüL de daha önce böyle toplantılar olmadığı için mahallelerin sorunlarını yetkili mercilere ulaştırmakta sıkıntı yaşadıklarını ama böyle toplantılarda bu sıkıntının ortadan kalktığını belirterek yetkililere teşekkür etti.

Muhtarların dile getirdiği mahalleleriyle ilgili sorunlarını tek tek not alan Belediye Başkanı Kasım ŞİMŞEK sorunların çözüleceğini belirtti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ben seçim sürecinde de belirttiğim gibi Erzinimizin sorunlarını ilgili herkişi, kurumlar ve halkımızın temsilcileri ile paylaşarak sorunlarımızıda birlikte çözeceğiz ayrıca  benim için her fikrin ve önerinin önemi var diyerek toplantıların devam edeceğini belirtti ve sözlerini tamamladı.

Önceki İçerikSafiye EROK
Sonraki İçerikZeynep AVCI