Bugün Genç Başkan Salih ÖZDEMıR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramının 89. Yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Erzin Atatürk ılköğretim Okulu  öğretmenleri Hakkı BERBER ve Esme KARATAş ile 6 Kişilik öğrenci grubu  Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

öğrencileri Belediye Başkanı Kasım ŞİMŞEK başkanık makamında kabul etti.  Belediye Başkanı Salih öZDEMıR’e Günün Başkanı olarak makamını devretti. Genç Belediye Başkanı  İlçede yapacağı icraatlerden bahsederek, Erzin’mizin çözüm bekleyen tüm sorularını çözmekte iddialı olduğunu açıkladı. Daha sonra öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı.

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK öğrencilere ve beraberindeki öğretmenlerine günün anısına hediye takdiminden sonra öğretmen ve öğrenci grubu teşekkür ederek belediyemizden ayrıldılar.