Hatay Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Mustafa ÖZTÜRK Sözlerimizin Arkasındayız Dedi.

Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Mustafa ÖZTÜRK Belediye Başkanımızın makamına gelerek belediyenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı, önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde seçimden önce vermiş olduğumuz sözlerin başta kanalizasyon olmak üzere tüm projeleri yaparak Erzin’i bölgenin örnek ilçelerinden biri haline getireceğiz dedi. Sadece hizmet yapmak ile değil herkesimin karşı düşüncede olanlarında fikirlerine itibar ederek gönülleride kazanacağız. Ben sizlerin Ankara daki eliniz, ayağınız, kulağınız olacağım diyerek, yorulmadan çalışmalara süratle devam dedi.

Önceki İçerikSafiye AKSOY
Sonraki İçerikEmine YILDIRIM