Türk Polis Teşkilatı 164 Yaşında

Türk Polis Teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü kutlama programları çerçevesinde 07.04.2009 tarihinde Erzin İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat BOZKURT ve beraberindeki bir grup Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’i ziyaret ederek bir plaket sundular.

Ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’i başkanlığını kutlayarak, görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Polis Teşkilatımızın 164. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile sayın Emniyet Müdürü şahsında, Erzinde, Hatayda ve tüm Türkiyede görev yapan polislermize görevlerinde başarılar dilerken, şehit Polislerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum. Polisimiz toplumsal yaşamımızda toplumun huzuru için çalışan kuruluşlarımızdandır. Onlara herzaman ihtiyacımız vardır. Tüm Polis Teşkilatımıza daha nice sağlıklı ve başarılı çalışmalar diliyor, her zaman yanınızda olacağım diyerek saygılar sunuyorum.” dedi.

Önceki İçerikMeryem VURAL
Sonraki İçerikÖcal ARSLAN